Трета еднодневна истражувачка акција во 2023

Датум на објава:
May 24, 2023, 12:22 p.m.

Драги наши професори, ментори, ИДСБовци, поддржувачи и љубители на природата,
 
💌 Ве покануваме на третата еднодневна истражувачка акција на 2023 година.
🏞️ Локација река Радика, Маврово
🗺️ Правец река Радика - река Аџина - Кавкадија и назад.
🚌🚗 Превозот ќе биде со Автобус организиран од Институтот за биологија при ПМФ, со опција за доаѓање со сопствено возило по желба или потреба.
⌚За време и место на тргнување дополнително ќе бидете информирани.
🖐️Заинтересираните ве молиме да се пријавите на нашиот e-mail: idsbiolozi@gmail.com, со име и презиме, секција во која примарно членувате и начин на патување.
🧫🔬Во текот на наредните 3 недели после теренот (Рок заклучно 25.06.2023), задолжителна е припрема на извештаи по секција за сработеното. Членовите на секциите заедно со раководителот ќе следат, научат и помогнат при изработка на извештаите како припрема за на главната акција што ни претстои.
🔎Се гледаме на терен!
 
Со почит,
 
ИДСБ

Датум на објава:
May 24, 2023, 12:22 p.m.