КОНКУРС ЗА БИОФОТОГРАФИЈА

Истражувачкото друштво на студенти биолози (ИДСБ) веќе 8 години по ред, организира Конкурс за најдобра Биофотографија.


Правила на конкурсот
Награден фонд
Контакт
  • Сите пријавени фотографии ќе бидат поставени на Facebook страната по изминатиот рок за пријавување, кога ќе започне гласањето со лајкови.

  • Фотографиите ќе се оценуваат според: FB лајкови, гласови од жири и гласови од Претседателството на ИДСБ.

  • Фотографиите се пријавуваат ИСКЛУЧИВО на e-mail адреса biofotokonkurs@gmail.com

  • Фото-конкурсот се затвара со изложба и прогласување на победници

 

Останати Портфолиа