Драги пријатели/ки,

ИДСБ ве поканува на овогодинешната изложба за Конкурсот за биофотографија на тема “Крилјата над Македонија“.

68747470733a2f2f662e636c6f75642e6769746875622e636f6d2f6173736574732f3334373533372f3438393037352f61646332383639612d623938662d313165322d383131642d3661336563646331376233642e706e67Каде?
Веќе добро познатиот “Juice Bar” кој се наоѓа на ул. Аминта 3ти (Ленинова).
8th-June-Calendar-300x300

Кога?
Изложбата ќе се одржи на 8 јуни (среда).

clock-7pm-7565Во колку?
Почеток од 19:00 часот. Изложбата ќе трае до 21:00 часот.

Пријавени фотографии

Teма: Крилјата над Македонија

Posted by Конкурс за биофотографија on Friday, April 22, 2016

Мапа – Juice Bar