Извештај: Ентомолошка секција (Криволак, 2016)

На ден 17.04.2016та год. се одржа првата еднодневна истражувачка акција во областа “Криволак”, село Криволак, Неготинско. Површината на оваа територија дава изглед на разбрането море бидејќи целата е испресечна од длабоки долови.

За да го погледнете извештајот од Ентомолошката секција, кликнете тука.