Подготвителна истражувачка акција Матка 2016 година
Место на поаѓање? Време? Дата?
Транспортен центар 06:45h 03.04.2016 (недела)
  • До Матка ќе се патува со редовна линија на ЈСП-Скопје
  • Oвој терен е првично наменет за новите членови на ИДСБ и они кои сакаат да се вклучат во активностите на Друштвото
  • Овој терен е од едукативен карактер

Повеќе информации, клик тука.