Со огромно задоволство го најавуваме организирањето на првата еднодневна теренска активност на ИДСБ на 17 Април, 2011 (НЕДЕЛА) :)

Теренот ќе се одржи на Бислимска клисура (кумановско), со тргнување во 07:00 часот пред хотелот Континентал. Цената за превоз е 200 денари.

Сите заинтересирани пријавете го вашето присуство на idsbiolozi@gmail.com или директно во клубот на биолози на Институтот по биологија при ПМФ!!!

СЕ ГЛЕДАМЕ НА 17 ти!!!

Од Претседателството