Извештај за повеќедневната научно – истражувачка теренска активност Кораб 2013


И оваа година биохемиско – физиолошката секција зеде учество на големата теренска активност која што оваа година се одржа на планината Кораб.

Деталниот извештај може да го симнете тука.