Со огромно задоволство го најавуваме организирањето на втората еднодневна теренска активност на ИДСБ на 29 Мај, 2011 (НЕДЕЛА) :)

Теренот ќе се одржи на Патишка река, со тргнување во 07:30 часот од паркингот наспроти саем. Цената за превоз е 150 денари.

Сите заинтересирани пријавете го вашето присуство на idsbiolozi@gmail.com или директно во клубот на биолози на Институтот по биологија при ПМФ!!! .

СЕ ГЛЕДАМЕ НА 29 ти!!! 

Од Претседателството