Извештај – Миколошка секција (Кораб, 2013 год.)

Извештај за миколошката секција од повеќедневната теренска активност Кораб (08-22.07.2013 год.) Повеќедневната теренска активност на Истражувачко друштво на студенти биолози ...
Read More

2013 – Извештај за теренска активност од Кораб

Извештај за повеќедневната научно – истражувачка теренска активност Кораб 2013 И оваа година биохемиско – физиолошката секција зеде учество на ...
Read More

2013 – Втора теренска активност

Аџина река и Луково Поле Втората еднодневна теренска активност оваа година ќе ги опфати долината на Аџина река и Луково ...
Read More

2013 – Прва теренска активност

Првата теренска активност за оваа година ќе се одржи по долината на река Радика на 28.04.2013 (недела). Ве покануваме да ...
Read More

Leave a Reply