2012 – Мариово

Опеано, раскажувано и прераскажувано – Мариово не постои во нашите глави толку како топоним, туку како една “опустошена димензија” која ...
Read More

2012 Бабуна- Прва теренска активност

Првата теренска активност за оваа година ќе биде еднодневно истражување по должина на текот на реката Бабуна. Ве покануваме да ...
Read More

Истражувачка акција – Мариово 2012

Истражувачката активност ќе биде изведена од 07.07 – 20.07.2012 во регионот на прилепско Мариово. Сместување во с. Мелница, конаците на ...
Read More

Leave a Reply