2011 Караџица – Седумнаесетта научно истражувачка акција

Истражувачкото Друштво на СТУДЕНТИ БИОЛОЗИ со задоволство ви ја најавува седумнаесеттата по ред научно истражувачка акција, која оваа година ќе ...
Read More

Истражувачка акција – Караџица 2011

Истражувачка акција Караџица 2011 год Проучување на биолошката разновидност на планинскиот масив Јакупица Водејќи се од примарната цел на ИДСБ, ...
Read More

2011 – Прв еднодневен терен

Со огромно задоволство го најавуваме организирањето на првата еднодневна теренска активност на ИДСБ на 17 Април, 2011 (НЕДЕЛА) Теренот ќе ...
Read More

2011 – Втор еднодневен терен

Со огромно задоволство го најавуваме организирањето на втората еднодневна теренска активност на ИДСБ на 29 Мај, 2011 (НЕДЕЛА) Теренот ќе ...
Read More

2011- Резултати од конкурсот Караџица

Почитувани, Апликациите за овогодинешната летна повеќедневна теренска акција беа внимателно разгледани од страна на претседателството во консултација со менторите и ...
Read More

Leave a Reply