Голема истражувачка акција - Чеплес 2017

Голема истражувачка акција - Чеплес 2017

Салаковски Езера - 21.07.2017

Салаковски Езера - 21.07.2017

Долна бабина дупка со поглед на Солунска глава

Долна бабина дупка со поглед на Солунска глава

Ливадичко езеро, Шар Планина

Ливадичко езеро, Шар Планина

Поставување на замка за Балканскиот Рис

Поставување на замка за Балканскиот Рис


Портфолио

ЕДНОДНЕВНИ ИСТРАЖУВАЧКИ АКЦИЈА

Секоја година ИДСБ организира три теренски истражувачки акции низ државата, од

ГОЛЕМИ ИСТРАЖУВАЧКИ АКЦИИ

Секоја година ИДСБ организира три теренски истражувачки акции низ државата, од

КОНКУРС ЗА БИОФОТОГРАФИЈА

Истражувачкото друштво на студенти биолози (ИДСБ) веќе 8 години по ред,

  

Поддржувачи

  • МЕД
  • ПМФ СКОПЈЕ
  • ОБЕЛИСК КОРП
  • РЕЦ
  • ПИВАРА СКОПЈЕ
  • МАКЕДОНСКО БИОЛОШКО ДРУШТВО
  • Германско друштво за меѓународна соработка (ГИЗ)
    ГЕРМАНСКО ДРУШТВО ЗА МЕЃУНАРОДНА СОРАБОТКА